Over ons

Historie

Een band met auto’s sinds 1971

Eigenaar Edwin Bakker is letterlijk opgegroeid tussen de auto’s. Zijn grootvader en zijn vader startten in 1971 een Simca-garage in Eenrum, waar hij als kleuter al ‘jongste bediende’ was. Zo kreeg Edwin een band met auto’s. Toen Simca Talbot werd is er in het begin van de jaren 80 besloten om verder te gaan in het dealerschap van Talbot en Peugeot. In de loop der jaren verdween de naam Talbot en richtte Garage Bakker zijn volledige focus op het dealerschap in Peugeot.

De zaken in Eenrum gingen goed en er was voldoende werk, alleen de garage werd te klein. Hierdoor is er in 1997 een nieuw bedrijfspand gebouwd op het nieuwe industrieterrein Het Aanleg, te Winsum. Auto Bakker Winsum met het dealerschap Peugeot werd een feit. In 2001 werd een tweede vestiging geopend in Winschoten. In 2002 zijn beide vestigingen overgedragen aan de Nefkensgroep Noord.

In 2004 is Edwin Bakker een eigen garagebedrijf begonnen in Warffum, namelijk: Bakker Auto Centrum Warffum een onafhankelijk autobedrijf waar de klant centraal staat.

In 2018 kreeg Bakker Auto Centrum Warffum het nieuws dat Nefkens ging stoppen in Winsum en hun bedrijvigheid ging voortzetten in Groningen. Eigenaar Edwin Bakker heeft hierdoor besloten om de werkzaamheden voort te zetten op hun eigen vertrouwde plek op Het Aanleg, te Winsum.

Bakker Auto Centrum Winsum is sinds juni 2019 een feit. Een hypermodern onafhankelijk autobedrijf waar de klant centraal staat. Door kennis en expertise is elk merk welkom voor onderhoud, inkoop en verkoop.

Contact opnemen

Open chat
Welkom, heeft u vragen?
Welkom bij Bakker Auto Centrum Winsum, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?