Over ons

Keurmerken

Ieder jaar opnieuw voor de keuring

Bij Bakker Auto Centrum Winsum vinden wij dat autorijden veilig en vertrouwd hoort te zijn. Daarom voeren wij ons werk zorgvuldig uit en laten wij ons regelmatig controleren aan onze kwaliteitseisen.

Bakker Auto Centrum Winsum is aangesloten bij Bosch Car Service en lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. De BOVAG beoordeelt ieder jaar of wij nog aan de strenge kwaliteitseisen voldoen. Door deze strenge kwaliteitseisen weet u zeker dat wij ons werk vakkundig uitvoeren. Bovendien houdt de BOVAG ons scherp doordat de leden kennis en informatie met elkaar delen.

Om mee te gaan met alle veranderingen betreft elektrisch rijden hebben wij ons aangesloten bij EDGe Mobility. Door deze organisatie worden zowel de monteurs als de verkopers meerdere keren per jaar bijgeschoold op het gebied van elektrische voertuigen en elektrificatie in de mobiliteitsbranche.

Tot slot is Bakker Auto Centrum Winsum aangesloten bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Hierdoor zijn wij een RDW erkend bedrijf en kunnen wij voertuigen op naam zetten, vrijwaren en een APK keuring verrichten. Ook bij de RDW moeten wij ieder jaar opnieuw voor de keuring. Voor nog meer zekerheid

Contact opnemen

Open chat
Welkom, heeft u vragen?
Welkom bij Bakker Auto Centrum Winsum, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?