Verkoop

Garantie

U rijdt met zekerheid

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan bent u bij Bakker Auto Centrum Winsum aan het juiste adres. Bij aankoop van een nieuwe auto krijgt u volledige fabrieksgarantie. Maar dat is nog niet alles. Onze vakkundige monteurs inspecteren uw auto grondig aan de hand van een aflevercontrole. Zo gaat u met een gerust hart de weg op voor alle zekerheid.

Bent u op zoek naar een gebruikte auto? Dan bent u tevens bij Bakker Auto Centrum Winsum aan het juiste adres. Bij aankoop van een occasion krijgt u standaard 6 maanden BOVAG garantie, op auto’s vanaf €4.500,-. Wederom inspecteren onze vakkundige monteurs uw auto aan de hand van een aflevercontrole (vloeistoffen, bandenspanning en verlichting).

Wilt u extra zekerheid? Kies dan voor het Het Bakker Zekerheidspakket €690,- zodat de aangeschafte auto voorzien is van aanvullende BOVAG garantie tot 12 maanden (van toepassing op auto’s vanaf €4.500, anders 6 maanden BOVAG garantie), onderhoudsbeurt conform schema, nieuwe APK, vervanging distributieriem (indien nodig), gevulde airco en €25 brandstof.

Voor meer informatie zie Algemene Voorwaarden BOVAG Auto Particulier.

Indien u vragen heeft mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Open chat
Welkom, heeft u vragen?
Welkom bij Bakker Auto Centrum Winsum, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?