Verkoop

Financiering

Wij denken met u mee

Financiering? Laat dat maar aan Bakker Auto Centrum Winsum over! Ondanks onze scherpe verkoopsprijzen blijft een auto een hele investering. Om deze investering te realiseren bieden wij u verscheidene betalingsmogelijkheden aan, zodat u kunt betalen zoals het u uitkomt. Zo betaald u in één keer of in meerdere termijnen.

Op het gebied van financieringen en private lease werken wij nauw samen met Dealer Totaal Concept (DTC). Deze organisatie is al meer dan 18 jaar een betrouwbare partner in de automotive branche op het gebied van consumenten financieringen, lease en autoverzekeringen. Dealer Totaal Concept is niet gekoppeld aan één kredietverstrekker en/of bank, zodoende is er altijd een passend voorstel voor de klant.

Wilt u meer inzicht hebben in een financiering, looptijd, aanbetaling en slottermijn? Zie onze financieringscalculator middels DTC, welke aangeboden wordt op ons occasionsoverzicht.

Voor meer informatie en/of een kopje koffie mag u natuurlijk altijd langskomen, een financiering op maat is bij ons zo geregeld.

Contact opnemen

Open chat
Welkom, heeft u vragen?
Welkom bij Bakker Auto Centrum Winsum, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?